Dolomite camp

  • amanda1

    Wie heeft ervaringen met Dolomite camp? We twijfelen over 1 of 2 nachten. We komen vanuit Epupa en gaan na Dolomite door naar Okaukuejo. Is het de moeite waard in mei/juni om er 1 volle dag rond te rijden, of kun je de waterholes aandoen op weg naar Okaukuejo?

    Groeten,

    Amanda

  • Bridget

    Beste Amanda,

    Dolomite Camp is niet goedkoop maar zeker de moeite waard. Het is mooi gelegen in het westelijke deel van Etosha waar je anders nooit mag komen. Je weet dat er altijd maar een paar auto's op dezelfde tijd terplekke zijn en dat geeft toch een speciaal gevoel. Het is wel hoog gelegen en voor mensen die niet kunnen klimmen is het moeilijk en vermoeiend en meestal zeer heet. Maar als je het kan betalen moet je het zeker eens doen en 2 dagen is perfect.

    Veel plezier

    Bridget

  • FWM

    Dolomite is fantastisch! Wij waren er in 2011. Prachtige huisjes, beste eten van onze hele reis en de mooiste zonsopkomst die we ooit gezien hebben. Wij waren er in oktober en toen was het water in het zwembad nog steenkoud. Etosha is daar wat rustiger dan aan de oostkant; er zijn immers minder mensen. Ook wat meer begroeiing aan de westkant. Jammer dat we er maar één nacht geboekt hadden.

    Groetjes, Sandra

  • Michel G

    Wij zijn ook erg benieuwd naar Dolomite Camp. Wij hebben er in mei 1 nacht geboekt, op onze doorreis van Okaukuejo naar Opuwo.

    Misschien een nacht te weinig, maar ja, je moet keuzes maken en op deze manier paste het in ons schema.

    We zijn ook erg benieuwd naar de natuur in het westelijk gedeelte.

  • Josee van Beek

    Wij zijn er afgelopen januari geweest en hebben er een tweede nacht bijgeboekt. De huisjes liggen geweldig,wij hadden nr. 2, met een geweldig uitzicht. Het zwembad was top, wij waren de enige. De staf is erg aardig en klimmen hoef je niet want ze halen en brengen je met een elektrisch wagentje. Je hoeft maar door te geven op welke tijd. Wij zagen de neushoorns op afstand weliswaar met een goede verrekijker. Zeker 2 nachten blijven, het geld is het waard!